Scapă de dureri de spate
fără intervenţii
chirurgicale

cu ajutorul metodelor moderne de tratament

În cazul căror simptome mă pot adresa?

Dureri de spate

Orice nu ai face, durerile de spate nu dispar de la sine

Dureri după cap

Nu puteți întoarce sau înclina capul, fără a simți durere

Dureri de cap

Aveţi frecvente dureri de cap și nu înțelegeţi, din ce cauză

Între omoplați

Senzație de arsură între omoplați provoacă disconfort, de care nu se scapă

Dureri lombare

Durerea poate fi acută sau, dimpotrivă, cronică sâcâitoare

Dureri de picioare

Picioarele pot nu numai să doară, dar și să provoace senzaţia de amorţeală dureroasă şi furnicături

Dureri de mâini

Dureri acute sau dureri sâcâitoare în mâini sunt pur și simplu insuportabile

Metodele noastre moderne de tratament vă vor salva de osteocondroză, hernie de disc, scolioză, cifoză, lordoză, hernie Shmorl și alte boli ale spatelui.

Serviciile noastre

 • Consultația medicului neurolog - vertebrolog

  Consultația medicului neurolog - vertebrolog

  Vertebromed este un centru medical unde fiecare pacient beneficiază de o abordare individuală. Înainte de a începe tratamentul, fiecare pacient este supus unei proceduri obligatorii de examinare pentru a identifica posibilele contraindicații și a alege cea mai bună metodă de tratament. Etapelor examinării: Prima consultație la medicul consultant. La prima vizită, medicul colectează antecedentele medicale, studiază documentația medicală și efectuează un examen primar al pacientului. Cercetări diagnostice. În funcție de indicații, pacientului i se pot recomanda proceduri diagnostice suplimentare, precum radiografii, RMN sau ecografii. Discutarea rezultatelor și planificarea tratamentului. După primirea rezultatelor diagnostice, medicul le discută cu pacientul, examinează posibilele metode de tratament și recomandă varianta optimă. Importanța examinării: Examinarea înainte de tratament la Vertebromed este esențială deoarece: Identifică posibile contraindicații pentru tratament. Permite alegerea celei mai bune metode de tratament. Reduce riscurile de complicații și efecte secundare. Alegerea tratamentului rămâne la discreția pacientului. După efectuarea examinării și discutarea rezultatelor, alegerea finală a tratamentului rămâne la decizia pacientului. Medicii de la Vertebromed oferă toate informațiile necesare, dar decizia este luată exclusiv de pacient. La Vertebromed, garantăm o abordare profesională în toate etapele de examinare și tratament. Scopul nostru este de a oferi fiecărui pacient un tratament eficient și sigur, ținând cont de toate caracteristicile individuale.

  Costul serviciului:

  400 lei
 • Elongație uscată / Elongație uscată cu masaj paravertebral

  Elongație uscată / Elongație uscată cu masaj paravertebral

  La Clinica VertebroMED oferim cele mai noi metode de tratament pentru problemele coloanei vertebrale. O atenție deosebită este acordată procedurii de elongație, care și-a dovedit deja eficacitatea și siguranța. Principiile metodei de eleongație - Metoda se bazează pe folosirea unei tehnici speciale, menită să elimine sarcina pe vertebre și discurile intervertebrale. La Clinica VertebroMED sunt utilizate două abordări principale: Elongație constantă - Această metodă presupune o acțiune constantă asupra coloanei vertebrale cu o anumită forță. Efectul este obținut datorită expunerii stabile și de durată. Elongația variabilă - Se diferențiază prin tehnica sa blândă. În această metodă este folosită o schimbare consecventă a forței, ceea ce face procedura extrem de confortabilă pentru pacient. Avantajele elongației variabile: Indolor - cu această tehnică, pacienții nu simt disconfort în timpul procedurii. Nivel înalt de siguranță - Riscul de rănire este eliminat, ceea ce face procedura de elongație una dintre cele mai sigure în medicină. Eficiență garantată - Tratarea unei secțiuni specifice a coloanei vertebrale permite obținerea celui mai bun rezultat în cel mai scurt timp. Cum se desfășoară tratamentul? Durata unei sesiuni de elongație variază între 20 și 25 de minute. Pacienții adesea observă o îmbunătățire semnificativă a stării lor chiar după câteva ședințe. Cursul complet poate dura până la două luni. Abordare individuală Pe baza informațiilor despre rutina zilnică și stilul de viață al pacientului, elaborăm un program individual de tratament și oferim recomandări adecvate. Datorită abordării noastre profesionale și utilizării celor mai moderne metode, Clinica VertebroMED garantează calitatea și eficacitatea tratamentului. Misiunea noastră principală este să scăpăm pacientul de afecțiuni - dureri radiculare în spate, hernii de disc, deplasări vertebrale etc., precum și să restabilim confortul mișcării.

  Costul serviciului:

  350 lei
 • Masaj general (complex)

  Masaj general (complex)

  Îmbunătățește fluxul sanguinic și limfatic în locul masat. Acest lucru îmbunătățește în general circulația sângelui și sistemul nervos se reglează. Ca urmare coloana vertebrală este eliberată de sarcini suplimentare. Se potriveşte atât pentru tratament, cât și pentru prevenire

  Costul serviciului:

  350 lei
 • Tracțiune a zonei gâtului

  Tracțiune a zonei gâtului

  Se relaxează profund aparatul muscular și se întinde discurile intervertebrale. Circulația sanguină se îmbunătățește, și, prin urmare, presiunea asupra zonei coloanei vertebrale este redusă, durerea și inflamația sunt reduse.

  Costul serviciului:

  300 lei
 • Masaj spate (complex)

  Masaj spate (complex)

  Se efectuează masajul capului și al spatelui în întregume cu accent pe regiunea problematică a spatelui. Potrivit atât pentru tratament, cât și pentru profilaxie.

  Costul serviciului:

  250 lei
 • Terapie Manuală

  Terapie Manuală

  Medicul osteopat efectuează anumite manipulații cu coloana vertebrală și articulațiile pentru a scoate durerea și tensiunea din coloana vertebrală și articulații.

  Costul serviciului:

  300 lei
 • Masaj general

  Masaj general

  Îmbunătățește fluxul sanguinic și limfatic în locul masat. Acest lucru îmbunătățește în general circulația sângelui și sistemul nervos se reglează. Ca urmare coloana vertebrală este eliberată de sarcini suplimentare. Se potriveşte atât pentru tratament, cât și pentru prevenire

  Costul serviciului:

  400 lei

Cum lucrăm

01 Diagnostic

02 Tratament

03 Supraveghere

01. Diagnostic

Medicul neurolog se ocupă de diagnostica stării coloanei vertebrale și desemnează o cură de tratament. Alegerea tipului tratamentului o faceţi dvs.: toate vă pot scăpa de boală, pur și simplu sunt diferite moduri.

img

02. Tratament

Sunteţi trataţi cu ajutorul echipamentelor noastre modene. Nici o intervenție chirurgicală— numai terapie corectă.

img

03. Supraveghere

Noi supraveghem starea dumneavoastră în timpul vindecării. În orice situaţie, totdeauna venim în ajutor, pentru ca Dvs. să uitați de probleme cu coloana vertebrală.

img

Vrei sa afli mai multe despre metodele noastre de tratament?

Lăsați contactele dvs. şi vă vom suna înapoi

Cine se află în zona de risc?

La 80% din oameni sunt deja prezente probleme cu spatele într-un fel sau altul.

sport

Sportivii

office

Angajați
de birou

pregnancy

Femeile gravide

Aged

Persoanele
în vârstă

Hard working

Lucrul greu
fizic

Smokers

Fumătorii

Overweight

Cu exces
de greutate

Întrebări importante

Prețurile procedurilor noastre?

Consultația medicului neurolog- vertebrolog — 400 lei
Consultația repetată neurolog- 300 lei
Elongație uscată/ Elongație uscată cu masaj paravertebral — 350 lei
Elongație Cervicală - 300 lei
Masaj spate (complex) — 250 lei
Masaj general (complex) — 350 lei
Masaj general- 400 lei
Terapie Manuală — 300 lei

Din cîte proceduri constă o cursă de tratament?

Cura de tratament constă din 10-15 şedinţe, toate sunt prescrise individual de medic în procesul consilierii

Care procedură este cea mai eficientă pentru boala dumneavoastră?

În cadrul unei consultații, medicul vă va recomanda, care este procedura cea mai potrivită anume pentru tratamentul bolii dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți alege orice opțiune, în funcție de propriile senzații/preferințe

Vă va ajuta oare tratamentul nostru?

În orice caz, după o cură de tratament, veți simți o mare ușurare. Încă nu am avut cazuri ca pacienților noştri să nu fi ajutat procedurile noastre

Au trecut deja 5-6 proceduri, iar durerea continuă încă. De ce?

De obicei, tratamentul presupune 10-15 proceduri. Totul depinde de complexitatea bolii dumneavoastră. Cel mai probabil, până când a trecut prea puțin timp pentru a simți rezultatul tratamentului

Pacienții recomandă

Inna, 56 de ani

Mă numesc Inna, am 56 ani. Problema cu coloana vertebrală pentru mine este destul de veche şi serioasă, care cu fiecare an devine tot mai complicată. După 10 luni de chin şi durere am trecut o mulţime de specialişti, am făcut tratament medicamentos dar durerile aşa şi nu au trecut. Dar nu am lăsat mîinile în jos. M-am adresat după ajutor la Vertebromed. Am trecut un curs din 15 proceduri de masaj şi tracţie, dar durerea nu a trecut complet, ci doar s-a micşorat. Acum că au trecut două săptămîni după finisarea tratamentului durerile au dispărut compet. Fericirea este peste margini. Acum la sigur ştiu unde şi cu cine voi merge mai departe. Încă o dată aduc mulţumiri personalului Vertebromed pentru profesionalismul acestora.

Denis, 29 de ani

Aproximativ 10 ani am probleme în regiunea lombară a coloanei vertebrale. După efort fizic apăreau dureri acute. Totodată, durerile îmi provocau disconfort în perioada somnului. Mulțumită Vertebromed și procedurilor de tracție a coloanei vertebrale, masajului terapeutic și kinetoterapiei am reușit să scap de dureri. Acum pot cu ușurință să-mi îndeplinesc sarcinile de zi cu zi.

Larisa N., 57 de ani

Am deja peste 50 de ani și simt regulat dureri puternice de spate mai mult de 10 ani.

Citiți mai multe

Maxim C., 47 de ani

Am 47 de ani, și de la 20 de ani lucrez şofer de cursă lungă, mă ocup de transport de mărfuri în diferite țări

Citiți mai multe

Marina, V., 51 de ani

Eu mulți ani am lucrat în străinătate. Deseori lucrul era destul de greu, eram nevoită ore la rând să stau în picioare și să curăț legume, să mă ocup de spălarea veselei.

Citiți mai multe

Tudor N., 39 de ani

Eu de mulți ani, lucrez în construcții, aproape imediat după absolvirea şcolii am plecat pe un şantier de construcţii.

Citiți mai multe

Maria S., 36 de ani

Eu, cu soțul meu suntem părinţi fericiţi a trei copii minunați.

Citiți mai multe

Aurel, 51 de ani

M-am adresat la Centrul de Reabilitare Vertebromed cu dureri în regiunea lombo-sacrală, de care sufăr de peste 10 ani.

Citiți mai multe

Tatiana, 38 de ani

Video

Gregory, 38 de ani

Video

Ilie, 24 de ani

Video

Sergiu, 40 de ani

Video

Programare la procedură